Tuesday, 25 March 2008

hujan yg turun..

td something yg cool berlaku... aku ngah on the way pi kelas aku yg pkol 2.30... aku gerak cpt sebab aku tgk kat luar cam mendung.. angin pon kuat nak mampuih... jd aku gerak pkol 2.20.. kire cpt lar tu.................. well, for someone yg slalu pi kelas lambat, kire cpt ar tu... hehehe...

then, mase aku ngah kat lendu bridge tuh, aku tgk mamat2 sume dok pandang kanan n start lari... aku pon tgk ar... ghupe2nyer, kte bley nmpak kat sebelah kanan dah start hujan... n hujan tu makin anjak ke lendu bridge nie.. patot lar diorg bukak langkah seribu... huhu... lagipon, aku tau yg mamat2 nie kebanyakkan nyer tak ske bawak payung.. tak macho katenyer.. then ade ke nak salahkan hujan tu?? lantak ko lar... yg basah, korg gak.. hihihihi...

well, aku sebagai seorg budak, yg selalu membawa payung sakti nyer ke kelas wpon pd ari yg panas terik, dgn selamba nyer aku bukak payung aku... huhu... bak kate ngetop, 'sediakan payung sebelum hujan'.. pergh, angin punyer kuat tak ingat dunia.. aku takot jek payung aku terbang n landing kat tasik tuh... huhuhu....

papepon, aku just nak btau yg betape cool nyer di saat2 hujan yg dari blah kanan tu datang ke lendu bridge.. indah btol pemandangan itu... ^_^ kalau lar aku ader vid cam, aku dah rakam dah... hehehehehe....

2 comments:

  1. aku juge x ske bwk payung.

    that is so not macho lah!~

    rela kuyup dowh.

    ihik.

    ReplyDelete

memberku nyer komen..