Friday, 16 May 2008

toys'r'us

well, ni video yg aku amek mase kat toys'r'us.... ahaks.... video senapang2 n pistol2 mainan.... weeeeee............... n senapang yg 1st skali tu faveret aku... coz bunyi dier real n can vibrate wa cakap lu.... hihihihi

video

aku stop pasal fieza dah cekak pinggang n geleng2 paler dier... ahaks... aku hanye mampu tersengih kat dier n dier just tergelak ngan sikap aku yg seperti budak 12thn rather than 20 years old... agagagagaga.........

Wednesday, 14 May 2008

potong rambut..

ari ni aku pi potong rambut... coz aku rase rambut aku cam dah takde life... dah cam hutan.... so, aku ajak ayam aka adek aku n member dier mal... honestly, aku dah lame tak potong rambut kat luar.... mesti yaya aka soon-to-be roomate aku potongkan... n berbekalkan dwet rm50 yg aku mintak dari ayah, ktorg bertige pon pergi.... n aku bukan pergi kedai gunting rambut yg biase... aku pi salon... ahaks... 1st time dowk.... cam jakun pon ader.... hahahaha....


then, dah masuk dalam, mal n ayam yg tolong choosekan.... aku nak cam boyish cut tp ader layer2... konon2 nak cam mamat2 jepun ar... tp org tu xnak bg potong pendek2... then aku on jek la... cayang aku pon tak bagi pendek2..


hasilnyer??



well, basically... its still consider pendek... but anywho, diorg kate comeyl... so, i can take it... ^_^

then aku pi maen snuker.... mule2 ayam n mal jewk... then ayai, wan n faidhi pon hadir bersame utk membazirkan wang dan mase... aku pon try arh... tp susah lar... kayu dier jek TINGGI aku... agagagaga... 1st try, tak kene bola... 2nd time, pukul bola cam pondan... 3rd time, kene tapi tak masuk2 lubang... then, try again, again n again... hmmmm........ conclusion: oklar... tp not my type of sport... klau just nak memaen n habiskan mase, boleh lar.. ahaks...

-end-

menyesal

urggghhh!!!!

aku baru tgk gamba yg membuatkan bulu aku meremang... naek sume bulu2 roma aku....sampai ke kaki2....

urrgggghhhh!!!!!!

it's been like, what? half an hour?? n my bulu roma blom turun2 lagi....

urrrggghhhh!!!!

nyesal!!!!!! but yet, aku asek nak tgk jek... geram...

urrrrgggghhhh!!!!!!!!!!!!!!

dah2... taknak tgk lagi... jgn ingat.... baek aku ingat iron man...

urrrrrrggggghhhh!!!!!!!!!!!!!!!!

current playlist

1. catch22- sergio
2. plague of happiness- malam
3. voxtrot- the start of something
4. secretsilence- mimpi

Saturday, 10 May 2008

bebas

pergh!!!! 3 minggu aku tak blogging.... final exam nyer pasal... mangkuk tingkat btol.... selame 3 minggu aku bertungkus lumus menelaah.... aku rase otak aku dah jammed!!! selame 3 minggu gak aku tak dapat pegang sukami aku....

tapi............................

lupekan itu semua kerane aku dah free!!!!! aku dah bebas dari exam.... bebas!!!! selamat tinggal eco! selamat jalan mandarin! goodbye software!!! agagagaga..... adios tk2302, blok tun kudu, uitm lendu, melaka.... hehehehehe......

2 bulan yg perlu dipenuhi dgn perkare2 yg 'berfaedah'....................................

YAHOOOOOO!!!!!!!!!!!