Wednesday, 30 January 2008

OM2 dan Cik Pon

On 27th Jan, btol2 pas ktorg tau sapo menang ajl, ktorg dikejotkan dgn kehadiran OM2... jeng jeng jeng... In case ader yg tertanye2, OM2 stands for Orang Minyak.. no 2 tu is to differentiate between this so-called Orang Minyak and Office Management course (cos aku plak tuh).. anyway, criter gempak nie membuatkan satu blok aku kelam-kabut and risau.. Pak guard siap dtg tuh? mane tak seram? sirius beb!! pkol 11.30 mlm tu gak ktorg bace yassin kat level memasing.. Takot!! takot pagi esok bangun dah ilang dara.. coz secare umum nyer, Orang Minyak nie gatal skit... ok... bukan sikit... gatal BANYAK.. sker2 jek selak kain pompuan.. mlm tu aku siap tito pkai suar panjang tuh.. panas pon panas lar... hehehehe...

bler bgn esok ari, dgr lar citer yg semlm pak guard dtg bukan pasal OM2 tp psl budak2 blok M (blok sebelah blok aku) mengadu yg diorg nmpak Cik Pon!! (Pontianak daa) apak dier??!! diorg nmpak Cik Pon maen lompat2 dari bumbung Blok M ke blok aku!! mak aih.. tak berdiri tegak plak bulu roma aku dengar kan?? pergh.... klau nak maen tengteng pon, maen ar kat tmpt laen... kat tasik ke, taman ke.. haiz......

biler pi kelas, mule lar kecoh pasal citer nie... byk versions aku dengo... tp ader lar sumber yg menyatakan bahawa citer pasal OM2 tu hanye auta semata2.. Ghupenye, nak dijadikan citer, pd satu malam ader lar sorg minah nie yg rase panas.. then dier decide lar nak tito naked.. pastu kantoi ngan member dier... so, nak cover malu, dier citer lar yg die kene pukau, tiber2 jek dier tak pakai baju... dier salahkan OM2 ni... ya adoi!! citer camni pon bley buat maen2 ker?? takde kemaluan btol ar minah nie... NO MINUS!!

BUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

according to sumber2 yang bley dipercayai, citer Cik Pon tu mmg betol.... budak laki pon nampak... Argh!! TIDAK!! AKU NAK BALIK JAY BEE!! AKU TAK NAK DOK CNI!!! ARGGHHHHHH!!!

2 comments:

  1. sahabat di melaka bernama Al.Mon Feb 04, 09:03:00 pm 2008

    benci sial aku dengan minah buat citer .. nak cover plak. eeeeeeeeee. benci. apsal la gi bogel. bangang. pasal pontinak tu mmg la seram. aku yg blok K pun .. aku tido xmo totop lampu!!!!!

    ps: aku siap pake suar dalam terbalik tau tak sbb nak prevent ilmu itam and dia x sentuh my toot. lol.
    my fren siap beli ikan puyu!

    ReplyDelete
  2. tu lar pasal.. mangkok sup btol minah tu.. menyampah..

    ReplyDelete

memberku nyer komen..